Fabrika sladoleda

Domaća proizvodnja sladoleda vrhunskog kvaliteta

Delta sladoledi su postali deo Nestlé porodice 2005. godine, zajedno sa fabrikom sladoleda u Staroj Pazovi, čime su i zvanično Nestlé sladoledi postali deo domaće proizvodnje u okviru FRONERI poslovanja.

Proizvodnja sladoleda zahteva izuzetan kvalitet, stalni napredak i vrhunsko umeće, zbog čega je i fabrika sladoleda Stara Pazova opremljena najsavremenijom tehnologijom i postrojenjima za pravljenje sladoleda po najvišim standardima kvaliteta, koje svakodnevno kontrolišu i nadgledaju obučeni stručnjaci.

Godišnji kapacitet proizvodnje je 25.000 tona sladoleda. Fabrika zapošljava više od 200 ljudi u sezoni i pored proizvodnje za domaće tržište izvozi sladolede na čak 21 tržište zemalja u regiji, kao I širom Evrope.

Zahvaljujući konstantnim inovacijama i vrhunskom kvalitetu koje pružamo potrošačima, u Srbiji su kreirani sladoledi koji su brzo osvojili i evropsko tržište – među kojima su i Pirulo Watermelon (popularna Lubenica), Pirulo Jungly, Pineapple, Sparkly, Kaktus, Lolipop i mnogi drugi. Ovi jedinstveni sladoledi se danas sa etiketom „made in Serbia“ izvoze na strana tržišta i izvan granica Balkana, u zemlje kao što su Italija, Španija, Nemačka, Poljska, Francuska, Finska, Švedska, Danska, Austrija itd.