Karijera

Dugoročni uspeh kompanije Froneri zasniva se na stalnom razvoju: proizvoda, poslovanja, organizacije, same kompanije, ali pre svega - ljudi koji je čine i koji taj rast i napredak čine mogućim.

Froneri svoj razvoj i reputaciju duguje ljudima koji su bili inspirisani da pošteno, kvalitetno, vredno i uspešno posluju. Uspeh kompanije zavisi od njene sposobnosti da takve ljude privuče, pomogne im u razvoju njihovih mogućnosti a zatim ih i motiviše da ostanu deo velikog Froneri tima. Ovaj zadatak je primarna odgovornost svakog menadžera.

Zato kada biramo nove kolege, rukovodimo se ne samo našim trenutnim poslovnim potrebama, već i potencijalom za dalji profesionalni razvoj koji nastojimo da uočimo.

Svaki novi član našeg tima postaje učesnik u stvaranju kontinuiranog razvoja kvaliteta, koji podrazumeva i rad na ličnom napretku.

Očekujemo privrženost kompaniji i nastojimo da naše nove kolege budu osobe čije se vrednosti prirodno uklapaju u Froneri kulturu tolerancije, poštovanja ljudi, zakona, različitosti, zdravog života i poštenog poslovanja. Globalna kompanija podrazumeva i globalne mogućnosti za najbolje.

Pozivamo Vas da nam ovde pošaljete svoje podatke i time nam omogućite da se upoznamo kada se za to ukaže profesionalna prilika.